Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Salut pública

Base jurídica del tractament

RGPD 679/2016 Art.6.1.e) El tractament és necessari per al compliment d'una missió realitzada en interès públic o en exercici d'un poder públic RGPD 679/2016 Article 6.1.c. El tractament és necessari per al compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament Llei orgànica. 3/2018. Article 8. Tractament de dades fonamentat en una obligació legal,en interès públic o en exercici d'un poder públic. Llei 18/2009 de 22 d'octubre de Salut Pública.

 

Finalitat del tractament

Gestió dels serveis públics de l'Ajuntament de Rubí en matèria de salut pública i dels registres sanitaris. Mantenir comunicacions respecte a les relacions jurídic-administratives derivades de competencies de l'Ajuntament de Rubí en tramitacions i expedients administratius que afecten al ciutadà. Control de plagues.

 

Categories d'interessats

Persones interessades en la salubritat pública i el control sanitari. Persones interessades o afectades per comunicacions, tramitacions o expedients de l'Ajuntament de Rubí Interlocutors dels establiments comercials.

 

Categories de dades personals objecte de tractament

Dades identificadores dels responsables i activitat.

 

Categories de destinataris

No estan previstes cessions de dades.

 

Conservació de les dades (terminis/criteris de supressió)

Durant el temps necessari pel compliment de les finalitats per a les que vàren ser obtingudes, i posteriormnet per determinar les possibles responsabilitats derivades d'aquestes finalitats.

 

Mesures de seguiment

Les mesures de seguretat adoptades es corresponen amb les mesures aplicables de l’Esquema Nacional de Seguretat, descrites en la Política de protecció de dades i seguretat de la informació de l'Ajuntament de Rubí.

 

Transferències internacionals de dades

No estan previstes transferències internacionals de dades.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0