Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xarxes Socials L'Ajuntament i els seus diferents serveis tenen presència a les xarxes socials amb l'objectiu de donar a conèixer la seva activitat i generar conversa amb la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Xarxes Socials

L'Ajuntament i els seus diferents serveis tenen presència a les xarxes socials amb l'objectiu de donar a conèixer la seva activitat i generar conversa amb la ciutadania.

Les publicacions de l'Ajuntament de Rubí a les xarxes socials estan obertes a totes les opinions. No s'hi admetran, però, comentaris que continguin insults o faltes de respecte evidents, ni tampoc aquells que suposin una mostra de discriminació o degradació cap a altres persones i/o col·lectius, especialment els més vulnerables. Els missatges amb aquest tipus de continguts seran eliminats per l'administració de la respectiva pàgina o perfil.

Tampoc es permetran missatges que, tot i no contenir insults o faltes de respecte evidents, tinguin com a únic objectiu obstaculitzar aquest canal de comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, per exemple introduint de manera repetitiva i indiscriminada, a mode d’spam, qüestions que no són objecte de la conversa.  


   

Ajuntament


Ateneu


Biblioteca


Comerç


Cultura


Educació


edRa


Escola Municipal de Música Pere Burés


Espai 14/13


Govern Obert


Museu Municipal Castell


OSE


Ràdio Rubí


Ràdio Rubí - Esports


Residus


Rubí Brilla


Rubí Forma


Rubí Jove


Teatre Municipal La Sala


T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
3