Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projectes estratègics L'Ajuntament executa diversos projectes estratègics per la ciutat, fruit dels compromisos que el govern municipal ha assumit amb la ciutadania i que responen a la necessitat de treballar per un Rubí més amable, inclusiu i participat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projectes estratègics

L'Ajuntament executa diversos projectes estratègics per la ciutat, fruit dels compromisos que el govern municipal ha assumit amb la ciutadania i que responen a la necessitat de treballar per un Rubí més amable, inclusiu i participat.

Pla de mandat 2019-2023

El Pla de mandat 2019-2023 recull les línies bàsiques que regiran la gestió del govern municipal durant aquesta legislatura.

Rubí 2030

L'Ajuntament té l'objectiu de fer de Rubí una ciutat més amable, propera i inclusiva per a les properes generacions. La sostenibilitat és el concepte que ha de guiar les accions que permetran assolir l'objectiu amb la vista posada al 2030. Amb aquesta intenció, el consistori ha assumit els Objectius de Desenvolupament Sostenible i treballa en la definició d'una Agenda Urbana local

POUM

El Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és l’instrument de planificació del territori que defineix el model d’implantació urbana i l’estructura general de l’ordenació del territori.

Pla Estratègic de Govern Obert

El Pla Estratègic de Govern Obert de l’Ajuntament de Rubí es basa en tres eixos de treball que desplegaran un seguit d’accions amb la vista posada al 2030.

Rubí Brilla

Rubí Brilla és un dels projectes estratègics impulsat des de l'Ajuntament de Rubí, que té per objectiu la reducció d’emissions i la lluita contra el canvi climàtic.

Rubí Forma

Rubí Forma és el centre integral de formació de Rubí que agrupa les oficines de formació, informació i orientació, i inserció. Dona servei a persones en atur que busquen feina, a persones en actiu que volen millorar les seves competències i al teixit empresarial que busca personal o vol formar la seva plantilla.

Pla estratègic de subvencions

Les subvencions són un mitjà per assolir alguns dels objectius municipals orientats a la satisfacció de necessitats públiques o d’interès general.

Pla d'inversions

A través del Pla d’inversions, l'Ajuntament executa tot un seguit de projectes, molts dels quals són estratègics per a la transformació de la ciutat.

Pla de Reactivació Socioeconòmica

El Pla de Reactivació Socioeconòmica vol donar resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la crisi sanitària de la COVID-19.

Pla local d'habitatge

El Pla local d’habitatge de Rubí (PLH) és el document que detalla els objectius, estratègies i actuacions que l’Ajuntament desenvoluparà en els propers sis anys per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania.