Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agermanaments Des dels anys 90, l'Ajuntament de Rubí ha establert lligams amb diferents municipis de l'Estat i de la resta del món amb l'objectiu d'enfortir les relacions que els uneixen. Paral·lelament, també ha donat suport a l'agermanament d'algunes entitats culturals de la ciutat amb associacions homòlogues d'altres localitats. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Agermanaments

Des dels anys 90, l'Ajuntament de Rubí ha establert lligams amb diferents municipis de l'Estat i de la resta del món amb l'objectiu d'enfortir les relacions que els uneixen. Paral·lelament, també ha donat suport a l'agermanament d'algunes entitats culturals de la ciutat amb associacions homòlogues d'altres localitats.

Agermanaments entre municipis

L'agermanament entre dos pobles o ciutats és l'establiment oficial de lligams de cooperació mútua. Es tracta d'un acord basat en l’acostament de realitats que repercuteixen de manera positiva en el coneixement mutu, el diàleg i el respecte a la diversitat.

Apadrinaments d'agermanaments entre entitats

L'Ajuntament ha apadrinat els agermanaments entre la Colla de Geganters de Rubí i l'Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, i entre l'Asociación Rociera Andaluza de Rubí i l'Asociacion Cercle Andalou de Frontignan.