Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Infància

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Veure'n més

Dades de contacte

 C. General Prim, 33-35, 3r
 93 588 70 00  

Sobre el servei

Els rubinencs i rubinenques som persones compromeses amb els drets de la infància, ho demostrem diàriament i ostentem amb orgull el títol de Ciutat Amiga de la Infància, atorgat per UNICEF l’octubre de 2016, un reconeixement a la tasca realitzada: la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants; l’elaboració d’un Pla local d'atenció a la infància i adolescència que estructura totes les polítiques i accions adreçades a aquesta part de la població, els més de 16 anys d’història del Consell dels Infants; les 19 edicions de la Fira del Joc i l’Esport al Carrer, l’existència d’un Pla local de joventut i la gestació d’un Consell de la Joventut; la integració a la Xarxa de Projectes de Participació Infantil, i la representació al Consell Nacional d'Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC).

Un dels principals objectius de l'Ajuntament és construir una ciutat digna per als infants, amable i cohesionada, que permeti als nens i nenes gaudir d’una vida plena i d’un entorn saludable i accedir lliurament a una educació i una sanitat de qualitat.

Volem que els infants rubinencs recuperin el carrer, se’l facin seu i l’utilitzin per explorar, experimentar, descobrir i aprendre tot sols. Una experiència única per ajudar-los a convertir-se en ciutadans adults.

Però no ens conformem amb això, volem anar una mica més enllà: volem canviar el paràmetre en el disseny de les polítiques públiques, volem projectar la ciutat des dels ulls dels infants. Creiem que ells són el millor garant a l'hora de dissenyar una ciutat amb la qualitat de vida necessària per atendre la diversitat de persones que hi convivim.

Creiem que el projecte val la pena però necessitem la teva ajuda per fer de Rubí una autèntica ciutat dels infants.