Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació en el lleure L’educació en el lleure abasta totes aquelles iniciatives, moviments i experiències que es duen a terme en el temps lliure d’infants i joves amb una intencionalitat pedagògica fora del currículum escolar i de l'àmbit familiar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Educació en el lleure

L’educació en el lleure abasta totes aquelles iniciatives, moviments i experiències que es duen a terme en el temps lliure d’infants i joves amb una intencionalitat pedagògica fora del currículum escolar i de l'àmbit familiar.

Rubí disposa d’una llarga tradició d’entitats compromeses amb aquest tipus d’educació que fomenta el creixement integral d’infants i joves, entre les quals figuren agrupaments escoltes i centres d’esplai.  

L’educació en el lleure també és la base de l’oferta regular de casals que s’organitzen als diferents centres educatius en període de vacances. A banda del seu valor pedagògic, aquestes activitats són un recurs important per a la conciliació de les famílies.

 

Casals d'estiu

L’Ajuntament de Rubí vol assegurar que, durant el període d’estiu, tots els infants i joves de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats educatives.