Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sindicatura de Greuges La Sindicatura de Greuges és un òrgan unipersonal complementari de l’administració local que té la funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant de l'Ajuntament de Rubí. Amb aquesta finalitat, supervisa l'actuació del Consistori i dels serveis públics que en depenen. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sindicatura de Greuges

La Sindicatura de Greuges és un òrgan unipersonal complementari de l’administració local que té la funció de defensar els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant de l'Ajuntament de Rubí. Amb aquesta finalitat, supervisa l'actuació del Consistori i dels serveis públics que en depenen.

Què és

La Sindicatura de Greuges de Rubí té l’objectiu de defensar els drets de la ciutadania en relació amb l’actuació de l’Ajuntament de Rubí i dels organismes que en depenen.

Qui és el Síndic

Carles Aluju Ferrer, escollit per unanimitat pel Ple municipal a la sessió del 27 d'octubre de 2022, és el Síndic de Greuges de Rubí durant el període 2022-2027.

Presenta una queixa

Pots presentar una queixa davant la Sindicatura de Greuges de forma presencial o telemàtica.

Memòries i informes

Accedeix a les memòries i informes que recullen totes les accions realitzades per la Sindicatura de Greuges de Rubí.