Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Qui és el Síndic Carles Aluju Ferrer, escollit per unanimitat pel Ple municipal a la sessió del 27 d'octubre de 2022, és el Síndic de Greuges de Rubí durant el període 2022-2027. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Qui és el Síndic

Carles Aluju Ferrer, escollit per unanimitat pel Ple municipal a la sessió del 27 d'octubre de 2022, és el Síndic de Greuges de Rubí durant el període 2022-2027.

Carles Aluju FerrerCarles Aluju Ferrer és llicenciat en Periodisme (2002) per la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i compta amb el Màster en Relacions Públiques i Gabinets de Comunicació (2010) per la mateixa universitat. També s’ha format com a coach a l’escola de coaching d’Ana Merlino.

Des del 1995 ha exercit com a periodista en diversos mitjans de comunicació: Canal 10 Televisió de Rubí, el setmanari local Rubricata, El Punt Rubí, El 9 Punt, Ràdio Rubí, El 9 Nou Vallès Occidental i El Punt Vallès Occidental. A nivell de comunicació corporativa i institucional ha treballat, entre d’altres, al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, a l’Ajuntament de Montcada i Reixac i a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Aluju ha basat la seva candidatura per a ser escollit com a Síndic de Greuges de Rubí en la defensa i protecció dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania davant l’Ajuntament de Rubí. En aquest sentit, en el moment de ser escollit pel Ple, el Síndic va assegurar que el compromís que ha agafat amb el seu nomenament és el d’escoltar i acompanyar.

 En primer lloc, escoltar, cosa que trobo primordial: si vols ajudar, el primer que has de fer és escoltar sense jutjar i a partir d’aquí donar espai perquè la persona s’expliqui. I en segon lloc, acompanyar: la ciutadania ha de saber que compta amb mi per fer aquest viatge per veure si la seva reclamació té sortida o no i, a la vegada, també vull acompanyar i escoltar a la plantilla municipal, que també necessita el seu espai per ajudar-la a traduir el llenguatge administratiu.

 

 Intervenció de Carles Aluju Ferrer durant la sessió plenària en què va ser nomenat Síndic de Greuges de Rubí

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0