Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Empresa

Xarxes socials

Destaquem

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

L’Ajuntament de Rubí i MicroBank subscriuen un conveni de col·laboració per reactivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora

El conveni signat entre l’Ajuntament de Rubí i MicroBank afavorirà la igualtat d’oportunitats a través d’una línia de finançament que fomenta l’autoocupació i l’emprenedoria entre els col·lectius amb més dificultats.

Veure'n més

Dades de contacte

 Masia Can Serra
 C. Can Serra, 3
 PAE CIT 5B La Llana - Can Serra
 93 588 70 00 (ext. 6152, 6153 o 6155)
 www.rubiempresa.net 
 Formulari de consulta 
 

 
 

 

Sobre el servei

L’Ajuntament de Rubí posa a l’abast dels empresaris i els emprenedors els serveis que necessitin per tal contribuir en la consolidació del seu creixement.

Així, els rubinencs i rubinenques que siguin emprenedors i/o empresaris poden trobar aquest servei a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). En aquest espai, ubicat a la Masia de Can Serra, es presten els serveis d’informació, formació i assessorament tant per a la posada en marxa i la tramitació de noves empreses, com per a les empreses ja existents. També s’ofereix el servei d’acompanyament i seguiment de les tramitacions i gestions municipals per tal de facilitar solucions i contribuir en la seva promoció i consolidació.