Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Forma

Xarxes socials

Destaquem

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

L'Ajuntament de Rubí posa en marxa la campanya Dona la volta a la indústria per promoure les vocacions industrials i tecnològiques entre les dones

La iniciativa s’articula al voltant de quatre testimonis de dones de la ciutat, i forma part del projecte Rubí impulsa el tecnotalent que s’emmarca en el programa Treball, talent i tecnologia subvencionat per la Diputació de Barcelona

Veure'n més

Dades de contacte

 Rambleta Joan Miró, s/n
 93 581 39 00
 www.rubiforma.cat   

Sobre el servei

Rubí Forma té com a objectiu fomentar la inserció laboral i la promoció professional de la ciutadania de Rubí. Per aconseguir-ho ofereix:

Informació i orientació: Informa, orienta i acompanya les persones perquè trobin la seva fita professional i puguin, així, millorar i desenvolupar les competències d’accés a l’ocupació.

Formació: Impulsa la cultura de l’aprenentatge al llarg de la vida i ofereix una formació reconeguda i homologada que afavoreixi l’accés al mercat laboral i la promoció professional.

Inserció: Vincula el perfil professional de les persones demandants d’ocupació amb les ofertes de treball d’empreses de Rubí i la seva àrea d’influència.