Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira Rubí Forma't

La fira de formació i orientació professional de Rubí.  20 i 21  de març del 2024, de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h, a les instal·lacions de Rubí Forma,  rambleta Joan Miró, s/n de Rubí.

L’objectiu de la Fira és ajudar a descobrir la vocació professional, mitjançant l’experimentació de diferents oficis i professions, a qui desitgi orientar o reorientar el seu futur professional.

Mostrarà l’oferta formativa d'estudis postobligatoris: cicles formatius, certificats professionals, programes de formació i inserció (PFI), formació contínua, batxillerats i universitats. Així com d'idiomes, emprenedoria... Posant l’accent en els itineraris formatius. És una fira dinàmica, vivencial i innovadora, amb una perspectiva inclusiva, que ofereix un espai obert on interactuar, crear xarxes i establir contactes.

La Fira de l'orientació i la formació RUBÍ FORMA'T 2024 és una iniciativa de l’Ajuntament de Rubí, organitzada des del Consell de l'FP, amb la participació de diferents àrees de l’Ajuntament. Compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració  d’empreses i entitats públiques i privades del territori.

Descobreix el teu Futur Professional!