Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Missió i valors L'Ajuntament de Rubí desenvolupa la seva tasca seguint uns objectius i uns criteris ètics https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Missió i valors

L'Ajuntament de Rubí desenvolupa la seva tasca seguint uns objectius i uns criteris ètics

Missió


La missió de l’Ajuntament és millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Rubí i respondre a les necessitats i expectatives de les persones usuàries dels serveis municipals, contribuint a consolidar una ciutat més solidària, sostenible i activa, incorporant la participació de la ciutadania, la gestió de la transparència i l’ús eficient dels recursos com els eixos principals de l’acció municipal.

 

Valors


Pel que fa als valors de la institució destaquem:

  • Integritat i honestedat, a l’acció política i a la gestió municipal. El servei públic orientat cap a l’interès general, salvaguardant el prestigi de la corporació, dels rubinencs i de les rubinenques, dels valors i principis essencials de la democràcia.
  • Transparència i bon govern, per garantir l’accés de la ciutadania a l’acció i la gestió pública.
  • Proximitat en les relacions amb la ciutadania, perquè l’acció i la gestió públiques s’acostin a la ciutadania. L’administració pública ha d’estar al servei de la ciutadania, escoltar les persones i cercar solucions a les seves necessitats.
  • Igualtat, equitat i justícia social. L’acció i gestió política s’ha de fonamentar en el desplegament d’aquests valors essencials sense la participació dels quals no és possible assolir quotes de progrés i benestar social de la comunitat.
  • Treball, compromís i esforç. Entendre la gestió pública local com l’únic interès i l’única dedicació dels servidors/es públics.
  • Exigència de qualitat en el servei públic. Orientar l’acció i la gestió pública a l’eficàcia i l’eficiència i en la recerca de l’excel·lència i la qualitat.
  • Col·laboració i participació, amb la resta d’agents socials, culturals i econòmics perquè s’impliquin en el desenvolupament de les actuacions públiques.
  • Il·lusió en la feina com instrument de transformació. Una il·lusió que tingui la capacitat transformadora de crear el gaudi de la feina diària, la que compartim tant amb les treballadores i els treballadors com amb el conjunt de la ciutadania per millorar la nostra ciutat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
5