Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Patis oberts El projecte Patis oberts té com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport. https://www.rubi.cat/ca/temes/infancia/patis-oberts/@@images/image/preview

Patis oberts

El projecte Patis oberts té com a objectiu optimitzar els usos dels patis dels centres educatius posant-los a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar, tot convertint-los en nous espais de lleure de proximitat i segurs on es promou el civisme i l’esport.

Patis obertsLa iniciativa s'ha posat en marxa com a prova pilot al pati de l’Escola Pau Casals (c. Sant Pere, 42) amb la intenció d’ampliar-la a altres centres de la ciutat en un futur.

Els Patis oberts són espais de joc lliure oberts a tothom sempre i quan es respectin unes normes d’ús bàsiques. Compten amb un monitor que hi té una presència constant, s’encarrega de les funcions d’obertura i tancament del recinte, dinamitza l’espai proposant jocs per a diferents franges d’edat, i vetlla perquè hi hagi una bona convivència i s’hi mantinguin actituds cíviques.

 

Horari d'obertura (hivern)


Dissabtes i diumenges de 10.30 a 13 h i de 16 a 18 h

 

Normes de funcionament


  • El pati funciona com qualsevol altre espai públic de la ciutat. Els pares o acompanyants adults són els responsables dels infants i joves menors que hi juguin.
  • Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult responsable.
  • Aquest pati és perquè el facin servir les persones, per tant, no poden haver-hi animals.
  • No poden entrar-hi vehicles de motor.
  • És un espai sense fum; així que no fumeu.
  • S’ha de fer ús de les papereres.
  • Dins del pati només estan permeses les begudes sense alcohol.
  • Us demanem que comuniqueu qualsevol desperfecte que vegeu al dinamitzador i que feu cas de les seves indicacions.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0