Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segell Ciutat Amiga de la Infància-UNICEF Cada dos anys, el Comitè Espanyol d'Unicef reconeix públicament amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància aquells municipis que aposten pels drets dels nens i nenes, complint els principis de la Convenció sobre els Drets dels Infants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Segell Ciutat Amiga de la Infància-UNICEF

Cada dos anys, el Comitè Espanyol d'Unicef reconeix públicament amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància aquells municipis que aposten pels drets dels nens i nenes, complint els principis de la Convenció sobre els Drets dels Infants.

 Logotip Ciutat Amiga de la Infància_blancAquest segell, que té vigència per un període de quatre anys, s’atorga després d’un procés de diagnosi i anàlisi de cada candidatura en què es tenen en compte qüestions com el disseny d'una estratègia o pla local d'infància, o l'existència d'un òrgan estable de participació infantil.

Rubí va ser acceptada per Unicef com a Ciutat Amiga de la Infància l'octubre del 2016. Un mes després, l'alcaldessa, Ana María Martínez, recollia el segell en un acte solemne a Santander. 

Actualment, hi ha uns 170 municipis a l’Estat espanyol reconeguts amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància, 55 dels quals ho han estat per primer cop el 2016. Formar part d'aquesta xarxa comporta un compromís per integrar el disseny de polítiques públiques eficaces basades en la Convenció sobre els Drets dels Infants, promocionar la participació infantil i impulsar aliances entre tots els actors relacionats amb la infància a nivell local.

 

Lliurament del segell Ciutat Amiga de la Infància

 

Enllaços relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0