Sou a: Inici / Ajuntament / Projectes estratègics / Rubí Forma

Rubí Forma

Rubí Forma és el centre integral de formació de Rubí que agrupa les oficines de formació, informació i orientació, i inserció. Ofereix atenció personalitzada als usuaris i usuàries. Rubí Forma dona servei a persones en atur que busquen feina, a  persones en actiu que volen millorar les seves competències i al teixit empresarial que busca personal o vol formar la seva plantilla.

Busques feina? Necessites millorar la teva formació?  Vols informació i orientació?

A Rubí Forma tenim com a objectiu fomentar la inserció laboral i la promoció professional de la ciutadania de Rubí. Per aconseguir-ho oferim:

Informació i orientació : Informem, orientem i acompanyem les persones perquè trobin la seva fita professional i puguin, així, millorar i desenvolupar les competències d’accés a l’ocupació.

Formació: Impulsem la cultura de l’aprenentatge al llarg de la vida i oferim una formació reconeguda i homologada que afavoreixi l’accés al mercat laboral i la promoció professional.

Inserció: Vinculem el perfil professional de les persones demandants d’ocupació amb les ofertes de treball d’empreses de Rubí i la seva àrea d’influència.

Tens una empresa? Busques personal? Vols formar el teu equip? Necessites informació i assessorament?

A Rubí Forma tenim com a objectiu facilitar les estratègies d'apropament i de col·laboració amb les empreses en cas d'inserció i contractació. 

Publicació d’ofertes de feina: Publica les ofertes de feina al nostre web i ens encarreguem de cobrir les necessitats de personal.

Ajuts per a la contractació: A Rubí Forma oferim programes d’ocupació i d’aprenentatge subvencionats. Ens adaptem als diferents perfils professionals del mercat.

Pràctiques professionals no laborals: Per dotar d’experiència laboral persones joves i facilitar-los la inserció laboral.

Formar el meu personal: Si necessites formar el teu personal, dissenyem programes i formació per perfeccionar les competències professionals dels treballadors.

Rubí Forma
Rambleta Joan Miró, s/n
08191 Rubí (Barcelona)
Telèfon: 93 581 39 00

  • Compartir