Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

17. Com adaptar-nos als nous trams? https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

17. Com adaptar-nos als nous trams?

Des de la Unitat Rubí Brilla recomanem entomar aquests canvis com una oportunitat per responsabilitzar-nos dels nostres consums i aprofitar aquests incentius.

Els canvis no agraden i si la majoria de consumidors generem demanda elèctrica a les mateixes hores és per algun motiu. Tanmateix, existeixen estratègies per tal de poder modular aquestes demandes i aprofitar les circumstàncies.

  • Electrodomèstics. Programa els electrodomèstics com la rentadora, assecadora, aire condicionat o calefacció en horari pla o vall per maximitzar l’estalvi. Fes servir aparells com la planxa, el forn i el microones en horari vall o pla sempre que sigui possible.
  • L’horari punta del migdia coincideix amb les hores de més insolació. L’amortització econòmica d’aquesta tecnologia serà més alta que mai. Descobreix les teves opcions d’autoconsumir demanant-nos el teu informe personalitzat de fotovoltaica.
  • Vehicle elèctric. La càrrega d’aquests vehicles es fa típicament durant els períodes nocturns, on la potència és més barata i el “combustible” també. Aprofita per fer el canvi i estalvia diners.
  • Mesures d’estalvi i eficiència energètica. Preveient la pujada mitjana del rebut elèctric, totes aquelles mesures de canvi d’aparells per d’altres de més eficients tindran un retorn econòmic molt més ràpid que fins ara. Aprofita per canviar les llumeneres per LED i aposta per equips amb una alta certificació energètica.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0