Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ciutadania Una altra de les àrees de treball de la iniciativa és traslladar l’experiència de les accions sobre eficiència energètica aplicades des de l’Ajuntament de Rubí a les famílies, contribuint així a millorar la seva despesa familiar a través de la reducció de consum energètic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ciutadania

Una altra de les àrees de treball de la iniciativa és traslladar l’experiència de les accions sobre eficiència energètica aplicades des de l’Ajuntament de Rubí a les famílies, contribuint així a millorar la seva despesa familiar a través de la reducció de consum energètic.

Paga menys a les teves factures

Les factures dels diferents subministraments de la llar poden suposar una forta càrrega econòmica per a la ciutadania. T'ensenyem com reduir-ne el cost!

Rehabilita casa teva

La rehabilitació energètica d'habitatges és una de les millors maneres per estalviar energia, així com per augmentar-ne el confort.

Produeix la teva pròpia energia fotovoltaica

L’autoconsum solar és, a dia d’avui, una de les solucions en matèria d’energies renovables més atractives per al sector residencial. La reducció dels preus dels materials, juntament amb una regulació favorable, fan de l’autoconsum una eina d’empodarament ciutadà necessària per la transició energètica.

Mou-te de manera sostenible

La mobilitat és un dels sectors que consumeix més energia. Et presentem estratègies per canviar la nostra manera de moure'ns i tendir cap a una mobilitat més responsable.

Contacte

Ets un ciutadà/na de Rubí i vols posar-te en contacte amb el Servei Rubí Brilla? Omple els següents camps i contactarem amb tu el més aviat possible

Rubí Brilla al Mercat

Els segons dissabtes de cada mes el servei Rubí Brilla surt al carrer per oferir-te els nostres projectes en estalvi i eficiència energètica, facturació elètrica i gasísitica i energies renovables