Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Indústries El sector industrial és el major consumidor d'energia de Rubí, per davant dels sectors domèstic, comercial i públic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Indústries

El sector industrial és el major consumidor d'energia de Rubí, per davant dels sectors domèstic, comercial i públic.

Rubí Brilla IndústriaPer això és un sector indispensable per avançar en l'eficiència, l'estalvi energètic i l'ús de renovables al municipi. Precisament tenint en compte aquesta diagnosi, aquest és el sector que primer s'ha treballat des del projecte Rubí Brilla.

El Pla Director Rubí Brilla 2016-2019 estableix que cal consolidar i ampliar l'espai d'intercanvi de bones pràctiques i casos d'èxit d'eficiència energètica a través de jornades tècniques trimestrals. El Pla també defineix dos objectius més: promoure un nou servei de gestió de recursos compartits als polígons industrials i la creació d'un grup de compra agregada d'energia.

 

Altres accions ja iniciades al sector industrial són:

  • Teledetecció de temperatures i radiació de les cobertes industrials (en procés)
  • Conveni de col·laboració amb la UPC i el seu Campus de l'energia
  • Transferència tecnològica de la universitat a l'empresa (amb diverses empreses beneficiàries ja)
  • Smart pae en gestió energètica i de telecomunicacions
  • Gestió energètica eficient i renovable del centre empresarial Ca Serra

 

Polígons La Bastida i Can Rosés

 

Amb el suport de:

 

logo icclogoupc

 

 

Rubí Indústria Circular (RIC)

El projecte Rubí Indústria Circular està promogut pel servei Rubí Brilla de l’Ajuntament de Rubí i té per objecte la creació d’un espai de treball habilitat per diagnosticar, promoure i implementar un seguit d’accions que permetin la reducció dels costos.

Grup de Compra Agregada d'Energia Rubí Brilla

El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial.

Jornades Tècniques per la Indústria

Les jornades tècniques són una de les eines del Rubí Brilla per consolidar i ampliar l'espai d'intercanvi de bones pràctiques i casos d'èxit d'eficiència energètica.