Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Indústria El sector industrial és el major consumidor d'energia de Rubí, per davant dels sectors domèstic, comercial i públic. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Indústria

El sector industrial és el major consumidor d'energia de Rubí, per davant dels sectors domèstic, comercial i públic.

Rubí disposa del segon teixit industrial més gran de tot l’Estat. Des del Rubí Brilla treballem per promoure la competitivitat del sector industrial a través de l’eficiència energètica, les energies renovables i la mobilitat sostenible.

 

Grup de compra agregada d'energia Rubí Brilla

El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial.

Autoconsum solar

L’autoconsum solar és una de les solucions, en matèria d’energies renovables, més interessants per a les indústries que opten per millorar la seva competitivitat. L’autoconsum redueix els costos energètics, la dependència energètica i millora de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Mobilitat

La mobilitat és un dels grans consumidors d'energia i generador d'emissions de les ciutats. Et presentem les ajudes adreçades a les empreses per facilitar la vostra aposta per una mobilitat més sostenible.

Contacte

Si ets una indústria i vols posar-te en contacte amb el servei Rubí Brilla pots utilitzar aquest canal de contacte i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.