Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum solar L’autoconsum solar és una de les solucions, en matèria d’energies renovables, més interessants per a les indústries que opten per millorar la seva competitivitat. L’autoconsum redueix els costos energètics, la dependència energètica i millora de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/industria/autoconsum-solar/@@images/image/preview

Autoconsum solar

L’autoconsum solar és una de les solucions, en matèria d’energies renovables, més interessants per a les indústries que opten per millorar la seva competitivitat. L’autoconsum redueix els costos energètics, la dependència energètica i millora de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Concurs d'autoconsum compartit

Des del Rubí Brilla s’ha coordinat el primer projecte d’autoconsum compartit en un polígon industrial de tot l’Estat

Informe de simulació d'autoconsum

Si estàs pensant en l'autoconsum fotovoltaic per reduir costos i evitar emissions contaminants, aquesta eina pot ser molt útil per a la teva empresa.

Visor potencial fotovoltaic i tèrmic

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, juntament amb el Rubí Brilla, ha elaborat el següent mapa que permet visualitzar el potencial solar de la teva nau industrial. Entra-hi i aposta per l’energia solar!

Bonificacions, ajudes i subvencions

Et presentem les diferents fórmules que existeixen a Rubí amb la finalitat d'incentivar la instal·lació de sistemes d'autoconsum fotovoltaic al teixit industrial.

Tràmits i permisos

T'expliquem quins són els passos administratius necessaris per legalitzar una instal·lació fotovoltaica a la indústria.

Preguntes freqüents sobre autoconsum solar

Vols apostar per l'energia fotovoltaica a la teva empresa i tens dubtes? Et recomanem que facis un cop d'ull al següent llistat de preguntes freqüents, on trobaràs informació sobre autoconsum, política fiscal relacionada i tràmits a la ciutat de Rubí per poder posar en marxa una instal·lació fotovoltaica.