Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Autoconsum solar L’autoconsum solar és una de les solucions, en matèria d’energies renovables, més interessants per a les indústries que opten per millorar la seva competitivitat. L’autoconsum redueix els costos energètics, la dependència energètica i millora de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-brilla/industria/autoconsum-solar/@@images/image/preview

Autoconsum solar

L’autoconsum solar és una de les solucions, en matèria d’energies renovables, més interessants per a les indústries que opten per millorar la seva competitivitat. L’autoconsum redueix els costos energètics, la dependència energètica i millora de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

Concurs d'autoconsum compartit

El concurs d’autoconsum col·lectiu a la indústria és una metodologia de treball que, gràcies a la col·laboració público-privada, ens permet la implementació accelerada de projectes d’autoconsum en un context d’emergència climàtica declarada. El concurs afavoreix, entre d’altres, l’economia d’escala, la competitivitat i la compartició d’energia entre empreses.

Informe de simulació d'autoconsum

Si estàs pensant en l'autoconsum fotovoltaic per reduir costos i evitar emissions contaminants, aquesta eina pot ser molt útil per a la teva empresa.

Bonificacions, ajudes i subvencions

Et presentem les diferents fórmules que existeixen a Rubí amb la finalitat d'incentivar la instal·lació de sistemes d'autoconsum fotovoltaic al teixit industrial.

Tràmits i permisos

T'expliquem quins són els passos administratius necessaris per legalitzar una instal·lació fotovoltaica a la indústria.

Visor potencial fotovoltaic i tèrmic

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, juntament amb el Rubí Brilla, ha elaborat el següent mapa que permet visualitzar el potencial solar de la teva nau industrial. Entra-hi i aposta per l’energia solar!