Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de compra agregada d'energia Rubí Brilla El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Grup de compra agregada d'energia Rubí Brilla

El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial.

El Pla Director Rubí Brilla 2016-2019 ja definia la creació d’un grup de compra agregada d’energia per tal de promoure la gestió de recursos compartits als polígons industrials i entre les empreses i comerços de la ciutat i el nou Pla Director 2030 li dona continuïtat. 

 

Què és la compra agregada?


Una agrupació d’empreses per comprar energia de forma conjunta amb l’objectiu d’estalviar costos i millorar-ne la competitivitat.

 

Què aconseguim amb aquesta manera de comprar l’energia?


  • Millora del preu i les condicions contractuals
  • Energia 100% d’origen renovable
  • Implementació de l’autoconsum solar

 

Com funciona?


El grup de compra agregada d’energia de Rubí ja fa cinc anys que funciona. L’any 2018 va tenir lloc la primera licitació electrònica, a través de la qual es van adjudicar els 4 lots a les comercialitzadores que van oferir els millors preus.

 

lots grup de compra.PNG

 

L’èxit de la primera licitació va portar a dur a terme una segona licitació l’any 2019, que es va consolidar amb la tercera edició del 2020. Aquest any engeguem la 6a edició. El grup de compra gestiona actualment més de 20 GWh i més de 70 punts de subministrament. Com més empreses formin part del grup de compra, millor preu es podrà aconseguir en licitacions futures.

Amb cada nova edició, mitjançant una subhasta o licitació, ens assegurem el millor preu per al grup. Així, totes les empreses de Rubí, sigui quina sigui la seva grandària, podran reduir el preu que paguen pel seu consum energètic i optimitzar la seva potència contractada. Els estalvis poden arribar al 20% de la despesa elèctrica!

Suma’t al Grup de compra agregada d’energia de Rubí Brilla!

 

Envian's les factures de l'últim any a De forma gratuïta i sense cap compromís, et farem un informe del potencial estalvi que tindries entrant a formar part del grup i et guiarem en tot el procés.

 

Totes aquestes empreses, i més, ja formen part del grup:

Ruffini, Alumec Rubí, Jovi, Cipsacircuits, Keylab, Industrial Constructora Moldes y Afines, Carlos Árboles, Talleres Absa, Farmàcia Batallé, Condis, l’Espectacleria, Indusnow, Top Rubí, Embotits Can Rosés, El Bricaller, Cevagraf, Bocas Clínica Dental, Charcutería Domínguez, Cansaladeries Martínez Navarro, Digital Sis, Herbolari de Rubi, Vila Electrollar, Juma Electrogar, Llera Moda, Racó del Llibre, British House Languages...

 

Contacte

 rubi_brilla@ajrubi.cat 

 93 588 7000 ext 6791

 

Contingut relacionat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
0