Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Congrés Rubí Brilla Des del 2014, Rubí Brilla celebra, amb força èxit a dins i a fora de Rubí, un congrés anual sobre una temàtica relacionada amb l'eficiència energètica, les energies renovables i la transició energètica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Congrés Rubí Brilla

Des del 2014, Rubí Brilla celebra, amb força èxit a dins i a fora de Rubí, un congrés anual sobre una temàtica relacionada amb l'eficiència energètica, les energies renovables i la transició energètica.

Els congressos Rubí Brilla s'han convertit en un referent a Catalunya i Espanya sobre les novetats i línies d'acció en la confluència de món local i transició energètica. En ells, administracions, empreses del sector energètic, experts, teixit empresarial i ciutadania poden aprendre de les darreres iniciatives, accions i casos pràctics en favor de la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic. Aquests congressos no estan orientats al debat i la teorització, com seria el cas d'un congrés clàssic, sinó que estan completament focalitzats en la pedagogia i les accions pràctiques. I sempre amb un punt d'innovació i informalitat en el format.

Consulta la web del Congrés Rubí Brilla.

 

3r Congrés Rubí Brilla: Canvi de model energètic

Aquesta tercera edició del Congrés Nacional Rubí Brilla pel canvi de model energètic, que es va celebrar el divendres 11 de novembre de 2016 a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, es va centrar en l’autoconsum d’energia.

5è Congrés Rubí Brilla: Economia Circular

La 5a edició del Congrés Rubí Brilla va tenir lloc el 26 d'octubre de 2018 i es va dedicar a l'Economia Circular. A més del debat i l’exposició de casos d’èxit i exemples pràctics, per primer cop, el congrés va promohre la participació directa de les persones assistents amb la voluntat d'oferir un congrés, pedagògic, participat i lúdic.