Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prestacions per a la ciutadania Per assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la seva vida, es gestionen actuacions, intervencions tècniques, programes, projectes i ajuts econòmics o tecnològics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prestacions per a la ciutadania

Per assegurar el dret de les persones a viure dignament durant totes les etapes de la seva vida, es gestionen actuacions, intervencions tècniques, programes, projectes i ajuts econòmics o tecnològics.

Segons la seva tipologia, les prestacions que s'ofereixen poden ser:

  • Prestacions de serveis. Són aquelles actuacions i intervencions que tenen com a finalitat la prevenció, el diagnòstic, la valoració, la protecció, la promoció, l'atenció i la inserció de persones, d'unitats de convivència o famílies i de col·lectius en situació de necessitat social.
  • Prestacions econòmiques. Consisteixen en una aportació dinerària que l'Ajuntament atorga al beneficiari que compleixi les condicions necessàries per adquirir-la, amb la finalitat d'atendre determinades situacions de necessitat. Poden ser puntuals, temporals o permanents.
  • Prestacions tecnològiques. Consisteixen en l'atenció de les necessitats personals mitjançant un producte tècnic. Són l'assistència tecnològica i la teleassistència domiciliària, les ajudes instrumentals destinades a mantenir o millorar l'autonomia personal, i també les de naturalesa semblant.

 

Prestacions i serveis


T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
15