Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Serveis Socials Bàsics Els Serveis Socials Bàsics són el primer nivell del sistema públic dels Serveis Socials. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Serveis Socials Bàsics

Els Serveis Socials Bàsics són el primer nivell del sistema públic dels Serveis Socials.

La funció dels Serveis Socials Bàsics és atendre la ciutadania de forma personalitzada i oferir un conjunt organitzat i coordinat d’accions professionals amb l’objectiu de millorar el benestar social i afavorir la integració de les persones.

El seu objectiu és la detecció de les necessitats personals i socials, la prevenció i atenció de situacions de risc i d'exclusió, i la promoció social de les persones. Les persones se situen al centre de l’acció i sempre s’actua des de la proximitat territorial i des de la dimensió comunitària.

Els Serveis Socials Bàsics compten amb un Servei de Primera Acollida i cinc sectors territorials. Per rebre atenció per primer cop als Serveis Socials Bàsics és necessari anar inicialment al Servei de Primera Acollida, situat al carrer General Prim, n. 33-35, 2a planta.

Les persones que ja tinguin un expedient obert i un servei assignat, poden fer la sol·licitud d’atenció directament al sector territorial que els correspon de forma presencial o per telèfon.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
18