Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla local per a la inclusió social El Pla local per a la inclusió social 2022-2025 (PLIS) és una eina de planificació de les polítiques socials i de benestar de l’Ajuntament de Rubí que integra totes les iniciatives de l’administració i del tercer sector per a incidir en els factors que poden generar situacions d’exclusió social. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Pla local per a la inclusió social

El Pla local per a la inclusió social 2022-2025 (PLIS) és una eina de planificació de les polítiques socials i de benestar de l’Ajuntament de Rubí que integra totes les iniciatives de l’administració i del tercer sector per a incidir en els factors que poden generar situacions d’exclusió social.

El document, aprovat per unanimitat al Ple municipal de maig de 2022, té els següents objectius: planificar les accions en el municipi en coordinació amb tots els agents implicats, estructurar els recursos de la ciutat per a poder pal·liar els factors i processos d'exclusió social, posar en pràctica els nous criteris que han de guiar les accions socials comunitàries a partir de la visió transversal i la participació, i reunir informació i coneixement vàlid sobre l'exclusió social a la ciutat, així com dels serveis existents. El PLIS proposa 59 accions estructurades en cinc eixos i 20 línies d’actuació.

El pla es va presentar al juny de 2022 en un acte públic al Museu Municipal Castell, amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martinez Martínez, i la coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, Teresa Llorens Carbonell.

    

  Pla local per a la inclusió social

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0