Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts econòmics d’urgència social: suport a la integració sòciolaboral (accés a processos formatius) Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per poder accedir a la integració social laboral. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts econòmics d’urgència social: suport a la integració sòciolaboral (accés a processos formatius)

Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per poder accedir a la integració social laboral.

Què són?


Els ajuts econòmics d’urgència social són prestacions econòmiques que tenen la finalitat d'atendre determinades situacions de necessitat en què es troben persones que no disposen de recursos econòmics suficients per a afrontar-les i que no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts.

La situació de necessitat ha de ser puntual, urgents i bàsica, i fa referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per poder accedir a la integració social laboral:

  • Ajuts individuals per a promoure la integració social (despesa de matriculacions, inscripcions i assistència a cursos i altres polítiques actives d'ocupació)

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Aquests ajuts tenen un procediment de concessió regulat pel Reglament per a la gestió de les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de Rubí.

 

Quin és l'import?


L'import de les ajudes econòmiques té una quantia variable i està determinat pel resultat de la suma de les puntuacions obtingudes al barem econòmic i a la valoració social.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0