Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts econòmics d’urgència social: desplaçaments habituals per a formació o assistència sanitària Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per fer desplaçaments habituals per necessitats formatives o d'atenció sanitària. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts econòmics d’urgència social: desplaçaments habituals per a formació o assistència sanitària

Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per fer desplaçaments habituals per necessitats formatives o d'atenció sanitària.

Què són?


Els ajuts econòmics d’urgència social són prestacions econòmiques que tenen la finalitat d'atendre determinades situacions de necessitat en què es troben persones que no disposen de recursos econòmics suficients per a afrontar-les i que no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts.

La situació de necessitat ha de ser puntual, urgents i bàsica, i fa referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per fer desplaçaments habituals per necessitats formatives o d'atenció sanitària:

  • Ajudes al transport sempre que els desplaçaments estiguin motivats per activitats de formació per l'activació en el mercat de treball.
  • Desplaçaments per rebre atenció sanitària.

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Aquests ajuts tenen un procediment de concessió regulat pel Reglament per a la gestió de les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0