Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts econòmics d’urgència social: salut i atenció sanitària Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat per a prevenir i mantenir la salut i l’atenció sanitària. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts econòmics d’urgència social: salut i atenció sanitària

Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat per a prevenir i mantenir la salut i l’atenció sanitària.

Què són?


Els ajuts econòmics d’urgència social són prestacions econòmiques que tenen la finalitat d'atendre determinades situacions de necessitat en què es troben persones que no disposen de recursos econòmics suficients per a afrontar-les i que no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts.

La situació de necessitat ha de ser puntual, urgents i bàsica, i fa referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per a prevenir i mantenir la salut i l’atenció sanitària:

  • Ajudes per odontologia, oftalmologia i ortopèdies i pròtesis.
  • Ajudes tècniques de mobilitat complementàries a les concedides per altres administracions, per prescripció facultativa de la sanitat pública.
  • Ajudes per a medicaments: sempre que sigui per prescripció mèdica.
  • Ajudes complementàries a les concedides pel servei públic de salut.

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Aquests ajuts tenen un procediment de concessió regulat pel Reglament per a la gestió de les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de Rubí.

 

Quin és l'import?


L'import de les ajudes econòmiques té una quantia variable i està determinat pel resultat de la suma de les puntuacions obtingudes al barem econòmic i a la valoració social.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0