Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Derivació a serveis d’atenció i acolliment d’urgència a dones víctimes de violència masclista Prestació que garanteix l’accés a centres d'acolliment temporal, de curta durada, a les dones que estan o han estat sotmeses a situacions de violència masclista i a llurs filles i fills, de forma gratuïta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Derivació a serveis d’atenció i acolliment d’urgència a dones víctimes de violència masclista

Prestació que garanteix l’accés a centres d'acolliment temporal, de curta durada, a les dones que estan o han estat sotmeses a situacions de violència masclista i a llurs filles i fills, de forma gratuïta.

Què és?


És una prestació de servei que garanteix l’accés a centres d'acolliment temporal, de curta durada, a les dones que estan o han estat sotmeses a situacions de violència masclista i a llurs filles i fills, per tal de garantir-ne la seguretat personal.

Els serveis als quals es deriva ofereixen un espai d'acollida immediat i temporal. Es vetlla per la integritat i seguretat física de la dona i les seves filles i fills a càrrec, i se l'acompanya en les diferents gestions que hagi d'efectuar durant la seva estada.

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Entre d’altres:

 

Quin és l'import?


El servei és gratuït.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0