Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts econòmics d’urgència social: necessitats bàsiques d’alimentació, higiene i roba i calçat Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, higiene i roba i calçat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts econòmics d’urgència social: necessitats bàsiques d’alimentació, higiene i roba i calçat

Prestacions econòmiques per atendre determinades situacions de necessitat que fan referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, higiene i roba i calçat.

Què són?


Els ajuts econòmics d’urgència social són prestacions econòmiques que tenen la finalitat d'atendre determinades situacions de necessitat en què es troben persones que no disposen de recursos econòmics suficients per a afrontar-les i que no estan en condicions d'aconseguir-los o rebre'ls d'altres fonts.

La situació de necessitat ha de ser puntual, urgents i bàsica, i fa referència a la carència o insuficiència de recursos econòmics per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació, higiene i roba i calçat:

  • Ajudes per alimentació i necessitats bàsiques de subsistència.
  • Ajudes per alimentació infantil i higiene/lactància.
  • Ajudes per a roba i calçat.

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Aquests ajuts tenen un procediment de concessió regulat pel Reglament per a la gestió de les ajudes econòmiques de l’Ajuntament de Rubí.

 

Quin és l'import?


L'import de les ajudes econòmiques té una quantia variable i està determinat pel resultat de la suma de les puntuacions obtingudes al barem econòmic i a la valoració social.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1