Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual Prestació per sol·licitar transport diari per a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda o dificultats d’orientació que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual

Prestació per sol·licitar transport diari per a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda o dificultats d’orientació que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora de Rubí.

Què és?


És una prestació de servei que l’Ajuntament de Rubí ofereix a persones amb discapacitat intel·lectual i mobilitat reduïda o dificultats d’orientació, residents a la ciutat i que assisteixen a centres ocupacionals o a centres especials de treball fora del terme municipal. Consisteix en un transport diari per a aquestes persones que no poden realitzar el desplaçament de forma independent.

 

On em puc informar?


 

Quins són els requisits?


Entre d’altres:

  • Estar empadronat/da a Rubí
  • Haver obtingut el reconeixement oficial de la situació de discapacitat en algun dels graus establerts
  • Tenir reconegut la condició de persona amb dependència
  • Assistir a un recurs ocupacional d’un altre municipi
  • Tenir dificultats de mobilitat per causes físiques o tenir dificultats per a orientar-se de forma autònoma i amb necessitat d’acompanyament en els desplaçaments
  • Ser atès/a i derivat/da pels Serveis Socials Bàsics municipals

 

Quin és l'import?


El cost del servei de transport es bonifica per trams del 100%, 75%, 50%, 25% o 0% segons la capacitat econòmica familiar. S’estableix anualment en forma de copagament i d’acord amb sistema regulador de preu públic.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0