Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a edició del Concurs d'autoconsum compartit Al 2020 s’ha realitzat el primer concurs d’autoconsum col·lectiu, que ha significat el primer projecte d’aquestes característiques de tot l’Estat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

1a edició del Concurs d'autoconsum compartit

Al 2020 s’ha realitzat el primer concurs d’autoconsum col·lectiu, que ha significat el primer projecte d’aquestes característiques de tot l’Estat.

Tretze indústries del polígon de Can Jardí, Cova Solera i Rubí Sud han format part d’aquest primer concurs. En total s’han rebut 12 propostes econòmiques, de les quals la UTE formada per Enertika + Km0 + Zener ha estat la guanyadora d’aquesta primera edició. Malgrat la "participació" inesperada de la COVID-19, 8 indústries han decidit continuar endavant amb el projecte, aconseguint una potència agregada de 1,2MWp, una producció total estimada de 1.852 MWh/any i un estalvi de 450 Tn CO2/any.

El 2n concurs d’autoconsum col·lectiu tindrà lloc aquest 2021. Si ets una indústria de Rubí i estàs ubicada als polígons La Bastida, Can Rosés, La Llana, Can Sant Joan o Sant Genís, ja pots apuntar-te escrivint-nos un correu electrònic a rubi_brilla@ajrubi.cat.

 

El projecte explicat a TV3 i a Catalunya Ràdio

 

 

0/0

 
Contingut relacionat

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0