Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informe de simulació d'autoconsum Si estàs pensant en l'autoconsum fotovoltaic per reduir costos i evitar emissions contaminants, aquesta eina pot ser molt útil per a la teva empresa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Informe de simulació d'autoconsum

Si estàs pensant en l'autoconsum fotovoltaic per reduir costos i evitar emissions contaminants, aquesta eina pot ser molt útil per a la teva empresa.

El sector industrial és un dels grans consumidors d’energia de la ciutat de Rubí. L’autoconsum fotovoltaic solar és una de les millors maneres per tal de produir i consumir directament la nostra pròpia energia. A més, així es millora la competitivitat, ja que es redueixen els costos energètics, la dependència energètica i es millora la Responsabilitat Social Corporativa (RSC).

A la teva empresa esteu pensant en apostar per l'energia fotovoltaica? No t'ho pensis més! Envia un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat amb els següents documents:

  • Emplaçament
  • Factures elèctriques de l’últim any

L’equip de la Unitat Rubí Brilla et farà una proposta de manera gratuïta i personalitzada simulada d’autoconsum a la teva empresa.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0