Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prevenció del càncer de còlon L’Oficina Tècnica de Cribatge de Càncer (OTC) de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell duu a terme periòdicament campanyes de detecció precoç del càncer de còlon i recte en el marc del programa que impulsa el Departament de Salut. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Prevenció del càncer de còlon

L’Oficina Tècnica de Cribatge de Càncer (OTC) de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell duu a terme periòdicament campanyes de detecció precoç del càncer de còlon i recte en el marc del programa que impulsa el Departament de Salut.

A Rubí, la iniciativa es va començar a desplegar el juny de 2016. Quan s’engega una nova campanya, els rubinencs i rubinenques d’entre 50 i 69 anys reben una carta informativa animant-los a fer-se la prova. 

El càncer colorectal pot desenvolupar-se durant mesos sense produir molèsties i sovint, quan aquestes apareixen, la malaltia ja està força avançada. Els programes de detecció precoç permeten identificar la malaltia en estadis inicials, la qual cosa fa que sigui més fàcil de tractar i n’augmenta les possibilitats de curació.

 

Població entre 50 i 69 anys

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0