Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla Local de Salut Diagnosi del Pla Local de Salut. Un perfil de salut de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Pla Local de Salut

Diagnosi del Pla Local de Salut. Un perfil de salut de la ciutat.

El servei de Salut Pública de l'Ajuntament va iniciar el procés per elaborar un nou Pla Local de Salut durant l'any 2020. El primer pas ha estat fer un perfil de salut de la ciutat que permeti copsar les necessitats, fortaleses i debilitats entorn a la salut del municipi.

Per realitzar aquest perfil s'han dut a terme 400 enquestes a la ciutadania amb quotes representatives de districte, sexe i edat. Les persones enquestades han estat preguntades sobre hàbits de salut, ús dels serveis sanitaris, estat i problemes de salut que els afecten i valoració de l’entorn urbà i natural de la ciutat, i s’han recollit les seves prioritats de millora en l’àmbit de la salut. Les enquestes s’han realitzat a peu de carrer entre febrer i principis de març de 2021.

També s'ha consultat a informants clau mitjançant via telemàtica ─a un ventall molt divers de professionals de serveis i representants d’organitzacions vinculades amb la salut a Rubí─ per conèixer quines problemàtiques detecten i quines accions i recursos veuen necessaris. Un total de 42 informants clau han contestat la consulta realitzada entre els mesos de gener i març de 2021.

Els resultats d’aquest anàlisi es mostren organitzats en gran temàtiques, que corresponen a determinants clau de la salut.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0