Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mes de la Salut de les Dones Rubí commemora el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones (28 de maig) amb una programació d'activitats que busca la sensibilització del conjunt de la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Mes de la Salut de les Dones

Rubí commemora el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones (28 de maig) amb una programació d'activitats que busca la sensibilització del conjunt de la ciutadania.

L'any 1987, més de 700 dones dels cinc continents van participar a Costa Rica a la 5a Trobada Internacional sobre Dones i Salut, on es van comprometre a treballar per promoure canvis que garantissin la salut de les dones al món. Va ser llavors quan es va establir el 28 de maig como a Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

La salut abasta moltes dimensions: física, emocional, social, sexual... El Mes de la Salut de les Dones posa la mirada en tots aquests àmbits i, a través d'una programació transversal i diversa, busca sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la cura de la salut en les dones i incidir en la corresponsabilitat de la societat.