Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consells de salut Alguns problemes físics són fàcilment evitables si s’adopten uns hàbits de vida saludables i se segueixen alguns consells molt senzills. Una alimentació saludable, la deshabituació del tabac o la pràctica d'activitat física són excel·lents aliats per a la salut de la ciutadania. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Consells de salut

Alguns problemes físics són fàcilment evitables si s’adopten uns hàbits de vida saludables i se segueixen alguns consells molt senzills. Una alimentació saludable, la deshabituació del tabac o la pràctica d'activitat física són excel·lents aliats per a la salut de la ciutadania.

Ull amb les pantalles!

Consells per a les famílies en relació a l'ús que el més petits fan de les pantalles

Alimentació saludable

Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars.

Prevenció del tabaquisme

El tabaquisme és el primer problema de salut pública que es pot prevenir en els països desenvolupats.

Activitat física

Fer activitat física regularment aporta benestar, a la vegada que ajuda a prevenir malalties com la diabetis, la hipertensió, el sobrepès i l’obesitat, els infarts del cor, les demències i alguns tipus de càncer.

Prevenció del càncer de còlon

L’Oficina Tècnica de Cribatge de Càncer (OTC) de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell duu a terme periòdicament campanyes de detecció precoç del càncer de còlon i recte en el marc del programa que impulsa el Departament de Salut.

Vacunació contra la grip

La grip és una malaltia respiratòria vírica de fàcil transmissió que arriba normalment a partir de la segona quinzena de desembre i s'incrementa durant les primeres setmanes de gener. Vacuna't!

Legionel·losi

La legionel·losi és una malaltia d'origen ambiental causada per un bacteri anomenat Legionel·la.

Prevenció dels polls

Els polls són insectes parasitaris que viuen entre els cabells de les persones, alimentant-se de la seva sang.

Onada de calor

Consells per evitar els problemes causats per la calor