Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació i consells en protecció de la salut Quan palem de protecció de la salut ens refereim a totes aquelles intervencions que es realitzen sobre l’entorn, amb l’objectiu de vetllar perquè es garanteixin i mantinguin les condicions òptimes en sectors com l'alimentació, l'aigua i el medi. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Informació i consells en protecció de la salut

Quan palem de protecció de la salut ens refereim a totes aquelles intervencions que es realitzen sobre l’entorn, amb l’objectiu de vetllar perquè es garanteixin i mantinguin les condicions òptimes en sectors com l'alimentació, l'aigua i el medi.

Sanitat ambiental

Fa referència a aquelles actuacions que duu a terme l’Ajuntament per garantir la salubritat dels espais públics de Rubí.

Seguretat alimentària

Per prevenir toxiinfeccions alimentàries és important respectar unes normes d’higiene durant la preparació i la conservació dels menjars, que ajuden a garantir que els aliments siguin segurs.

Tatuatges i pírcings

Adornar el nostre cos amb un pírcing o un tatuatge està de moda, especialment entre els i les joves, però perforar la pell té riscos, ja que hi ha la possibilitat de contagi de malalties com l’hepatitis o la sida, entre d'altres. Per això és necessari garantir que aquestes activitats es facin en les millors condicions higienicosanitàries.