Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubimpíades Les Rubimpíades neixen de la tasca realitzada el curs 2017-2018 pel Grup de Treball de Docents d’Educació Física, amb la voluntat de ser un punt de trobada per a tot l’alumnat de 3r de Primària. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubimpíades

Les Rubimpíades neixen de la tasca realitzada el curs 2017-2018 pel Grup de Treball de Docents d’Educació Física, amb la voluntat de ser un punt de trobada per a tot l’alumnat de 3r de Primària.

L’activitat, que té lloc durant el mes de maig, l’organitzen el Pla Educatiu d’Entorn, el Centre de Recursos Pedagògics, el professorat d’Educació Física de les escoles participants i el Servei d’Esports de l’Ajuntament, per tal d’oferir una matinal esportiva on es promouen els valors de l’esport en un entorn educatiu: hàbits saludables, joc net i respecte envers els altres.

L'objectiu és que els nens i nenes participants es relacionin entre ells en una jornada de convivència i, a la vegada, que coneguin jocs i disciplines esportives que potser no han practicat anteriorment. La primera edició, que va tenir lloc l’any 2019 a la zona esportiva de Can Rosés, va reunir 795 nois i noies de 3r de Primària de 17 centres educatius rubinencs. L’atleta Carles Castillejo va donar el tret de sortida a la jornada, portant la torxa dels Jocs Paralímpics del 92. I és que Rubí va formar part de l’itinerari que va recórrer la flama paralímpica ara fa més de 25 anys.

 

Rubimpíades 2019_01

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0