Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments esportius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Esdeveniments esportius

Cursa de la Dona

La Cursa de la Dona és una activitat oberta a tothom on poden participar persones de qualsevol gènere sempre i quan compleixin l'edat mínima (nascuts/des com a molt tard el 2016).

Premis Rubeo d'Or

L'Ajuntament organitza anualment la gala "La Nit de l’Esport" per retre homenatge a clubs, entitats, associacions i esportistes de la ciutat pels seus èxits en competició.

Volta BTT

La BTT Volta a Rubí és una prova no competitiva que transcorre per l’entorn de Rubí i que, tal com diu el seu nom, realitza una volta completa deixant Rubí al centre.

Travessa Rubí-Montserrat

El Centre Excursionista de Rubí (CER), amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEC), organitza la Travessa Rubí-Montserrat.

Cursa de muntanya

La Cursa de Muntanya de Rubí és una cursa popular que recorre 11 quilòmetres d’espais naturals de Rubí per camins de muntanya.

Marxa Infantil de Regularitat

El Centre Excursionista de Rubí, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats i comerços de la ciutat, organitza la 50ª edició de la Marxa Infantil de Regularitat.

Exhibició de patinatge

El Club de Patinatge Artístic de Rubí organitza una exhibició de patinatge artístic on totes les i els esportistes del club exhibeixen tots els seus progressos durant la temporada.

Bicicletada popular

El Mercat Municipal, amb el suport de l’Ajuntament, organitza cada any la Bicicletada Popular, amb la qual s’acostuma a tancar la Setmana Europea de la Mobilitat de Rubí.

Duatló

El 2013 va néixer el Duatló de Rubí, una prova que cada cop pren més protagonisme dins dels esdeveniments esportius de la ciutat.

Rubimpíades

Les Rubimpíades neixen de la tasca realitzada el curs 2017-2018 pel Grup de Treball de Docents d’Educació Física, amb la voluntat de ser un punt de trobada per a tot l’alumnat de 3r de Primària.

Fira del Joc i de l’Esport al carrer

Des de fa 21 edicions, l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració d’associacions i entitats locals, organitza la Fira del Joc i l’Esport al carrer.