Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció de l'esport femení L’esport ha de ser una eina d’empoderament femení i un espai on les dones tinguin la mateixa presència i oportunitats que els homes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Promoció de l'esport femení

L’esport ha de ser una eina d’empoderament femení i un espai on les dones tinguin la mateixa presència i oportunitats que els homes.

NOVETAT! Cursa de la Dona, el diumenge 20 de març de 2022

Cada vegada, les dones practiquen més esport i, per tal de donar més visibilitat a aquest col·lectiu, des de l’Ajuntament de Rubí s’ha creat la figura de la regidora de Promoció de l’Esport Femení, personalitzada en Marta Oliva.

Cal continuar treballant per reduir les diferències existents pel que fa a la participació i la representació de les dones en l’esport. Perquè l’esport sigui un espai on dones i homes assoleixin la plena igualtat, s’ha de fomentar la participació de les dones en l’àmbit de l’activitat física i l’esport en igualtat de condicions que els homes, superant els obstacles que dificulten la realitat d’una pràctica amb equitat de gènere en aquest àmbit.

Des de l’Ajuntament treballem perquè la perspectiva de gènere estigui inclosa en les polítiques de gestió de l’activitat física i l’esport per garantir la plena igualtat, per facilitar l’accés i la promoció de les dones en l’esport de competició, per promoure la investigació en matèria de dona i esport per donar suport a polítiques d’igualtat efectives en l’esport i per fomentar l’ús d’estratègies coeducatives en l’àmbit escolar i esportiu.

 

esport i dona.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
4