Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jocs esportius escolars Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, entre escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys. https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/jocs-esportius-escolars/jocs-esportius-escolars-1/@@images/image/preview

Jocs esportius escolars

Els Jocs Esportius Escolars i les Lligues Esportives per a Joves inclouen competicions i entrenaments de prop d'una quinzena de disciplines, tant individuals com col·lectives, entre escolars de Rubí amb edats compreses entre 6 i 19 anys.

Aquest curs 2019-2020, l’alumnat de primària pot gaudir dels següents esports: atletisme, escacs, gimnàstica esportiva, handbol/minihandbol, bàsquet/minibàsquet, dansa esportiva, patinatge artístic, preesport, futbol sala, tennis taula, taekwondo, futbol 7, hoquei línia i voleibol. Els joves de secundària poden participar a les lligues de gimnàstica esportiva, atletisme, escacs, handbol, hoquei línia, tennis taula, bàsquet, patinatge artístic, dansa esportiva, futbol sala i voleibol.

Els Jocs Esportius Escolars compten amb la col·laboració de l’Associació d’Escacs Rubinenca, el CEB Sant Jordi, l’AEE Regina Carmeli, el CF 25 de Setembre, el Club Esportiu Rubí FS, Maristes Rubí, el CE Olímpic Can Fatjó, la Penya Blaugrana Ramon Llorens, l’HC Cent Patins, la UE Rubí i la Unió Atlètica Rubí.

Les inscripcions es poden fer durant els mesos de setembre i octubre al propi centre educatiu o bé a l’Oficina dels Jocs Esportius Escolars. Aquesta oficina està ubicada a l’Escardívol i el seu horari d'atenció al públic és de dilluns a dijous, de 9 a 13 h i de 16 a 19 h, i els divendres, de 9 a 13 h (tel. 93 588 72 73).

Pots consultar el calendari, els resultats i les classificacions de la temporada en aquest enllaç.

 

Jocs Esportius Escolars 2019-2020

 

Programa 'En volem 5'

El foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. A través d'aquest programa es fomenta que els infants i joves tinguin una actitud esportiva durant les competicions.

Cros escolar

Cada any, aproximadament cap al mes de març, se celebra el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. La cita està organitzada per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR).