Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cros escolar Cada any, aproximadament cap al mes de març, se celebra el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. La cita està organitzada per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR). https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/jocs-esportius-escolars/cros-escolar/@@images/image/preview

Cros escolar

Cada any, aproximadament cap al mes de març, se celebra el Cros Escolar de Rubí als circuits que s’habiliten al bosc de Ca n'Oriol. La cita està organitzada per l'Ajuntament i la Unió Atlètica Rubí (UAR).
Aquestes activitats s'han ajornat com a mesura preventiva per evitar possibles contagis de coronavirus. 

 

Cros Escolar 2020

 

Amb l’objectiu de mantenir la bona participació registrada en cada edició, s’aposta per organitzar curses de diferents distàncies ─entre 500 i 4.500 metres─ en funció de l'edat i el sexe dels participants. En total, la competició consta de 13 curses, corresponents a les diferents categories d’edat, inclosa la categoria Open ─a la qual hi poden participar esportistes de totes les edats fora de les categories escolars─.

L’organització lliura un trofeu acreditatiu als tres primers classificats de la cursa general i als tres primers de la classificació local de les curses escolars, així com al primer equip classificat de cada categoria de les curses escolars ─puntuen els quatre primers atletes de cada centre educatiu─. A més, s’entreguen diferents obsequis a d’altres participants.

Ja fa uns anys que, paral·lelament, s’aprofita l’esdeveniment per fer una recollida d’aliments en col·laboració amb la Taula d’entitats de Rubí per la inclusió social, integrada per Creu Roja, Frater-Nadal, ASAV i Càritas. Els atletes poden donar els productes en el moment de recollir el seu dorsal, a les carpes disposades per a aquesta funció. També els familiars i el públic en general poden fer les seves aportacions durant la jornada.

Les inscripcions per participar al Cros Escolar de Rubí són online. L’enllaç per fer-les efectives es dona a conèixer unes setmanes abans de l’esdeveniment a través de diferents canals.

 

cros escolar.jfif

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0