Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa 'En volem 5' El foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. A través d'aquest programa es fomenta que els infants i joves tinguin una actitud esportiva durant les competicions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programa 'En volem 5'

El foment de valors té un pes important als Jocs Esportius Escolars. A través d'aquest programa es fomenta que els infants i joves tinguin una actitud esportiva durant les competicions.

En el marc de la iniciativa En volem 5!, que es desenvolupa conjuntament amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, s'incentiva els infants i joves perquè tinguin una actitud esportiva i no es preocupin únicament de guanyar partits. 

En aquest sentit, cal que també guanyin en valors, mantenint els 5 punts relacionats amb l’esportivitat que seran valorats al final de cada jornada. I és que una part de la puntuació obtinguda durant la temporada depèn d’aspectes com el respecte de cada equip cap als tutors/es de joc ─àrbitres─ i les seves decisions, l’actitud pedagògica dels entrenadors o entrenadores, i la puntualitat dels equips i l’actitud de la grada, entre d’altres. Així, aquesta doble classificació ─en valors i de competició─, sumada, donarà lloc a la classificació final.

El nom de la iniciativa fa referència a l’acció d’esportivitat i companyonia de xocar les mans ─en anglès, el popular give me five─.

Descarrega't la guia explicativa.

 

Logo en volem 5-001.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0