Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esport de lleure i salut La pràctica regular i sistemàtica d'exercici físic ajuda a adquirir una bona salut i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i tenir una millor qualitat de vida. Amb aquest objectiu, Rubí disposa de diversos parcs de salut per a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure i ofereix sessions de gimnàstica de manteniment. https://www.rubi.cat/ca/temes/esports/esport-de-lleure-i-salut/@@images/image/preview

Esport de lleure i salut

La pràctica regular i sistemàtica d'exercici físic ajuda a adquirir una bona salut i uns hàbits indispensables per trobar-se bé i tenir una millor qualitat de vida. Amb aquest objectiu, Rubí disposa de diversos parcs de salut per a la pràctica d’exercici físic a l’aire lliure i ofereix sessions de gimnàstica de manteniment.

Parcs de salut

La ciutat disposa d’11 parcs de salut amb aparells diversos, dissenyats per realitzar una activitat física molt controlada, ja que estan pensats perquè les posicions i els angles de treball siguin els adients.

Caminades

Durant un seguit d’anys, l’Ajuntament ha organitzat diferents cicles de caminades per l’entorn natural de la ciutat.

Gimàstica de manteniment

Actualment, existeix un conveni amb el Club Esportiu Rubí Futbol Sala mitjançant el qual l’entitat s’encarrega de la coordinació d’aquesta activitat, aportant el monitoratge i realitzant les sessions i diferents activitats a les instal·lacions municipals que acullen aquesta proposta esportiva.

Mes de la dona

Durant un seguit d’anys, l’Ajuntament ha organitzat activitats relacionades amb l’esport de lleure i la salut adreçades específicament a les dones, com ara xerrades, tallers o sortides, entre d’altres.

Guia d'itineraris a l'entorn natural

La guia d'itineraris en el medi natural descriu un seguit de camins i senders senyalitzats, amb diferents graus de dificultats, i té com a objectiu facilitar l'activitat a les persones de diferents edats i condicions físiques que vulguin sortir a caminar amb la intenció de fer exercici i/o gaudir de la natura i del patrimoni de Rubí.