Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts a la pràctica esportiva Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts a la pràctica esportiva

Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars.

Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de famílies d'alumnes (AFA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

Els diferents conceptes subvencionables són: les quotes d’inscripció, les quotes anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva.

 

Temporada 2023-2024


Ajuts a la pràctica esportiva

El termini per presentar les sol·licituds d'ajuts per a la pràctica esportiva serà del 8 d’abril fins al 26 d’abril, ambdós inclosos.

Les sol·licituds s’hauran de presentar preferentment de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica i s’habilitarà un punt de suport presencial al tràmit telemàtic a l’edifici Rubí Forma (Rambleta de Joan Miró S/N). 

Horari d’atenció al Rubí Forma:

  • Dies 8, 9, 11, 12, 15, 19, 22 i 23 d’abril de 2024 – De 10h a 14h i de 16h a 20h
  • Dia 16 d’abril de 2024 – De 10h a 14h
  • Dies 10, 17 i 18 d’abril de 2024 – De 16h a 20h

 Accedeix al tràmit 

Com fer el tràmit

T'expliquem els passos a seguir i la documentació necessària per a fer la sol·licitud

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
8