Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts a la pràctica esportiva 2021-2022 Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars de la temporada 2021-2022. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Ajuts a la pràctica esportiva 2021-2022

Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars de la temporada 2021-2022.

POST-CAPÇALERA-FACEBOOK-1630X-630-PX.jpg

   

Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

 

Bases de la convocatòria per a la temporada 2021-2022


Qui es pot beneficiar d'aquestes subvencions?

Infants i joves de Rubí d'edats compreses entre els 4 i els 18 anys que compleixin els requisits establerts a les bases. 

Termini de presentació de les sol·licituds:
Del 28 de març al 19 d’abril de 2022, ambdós inclosos.

Les sol·licituds s'hauran de presentar preferentment de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica o, excepcionalment, de forma presencial amb cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Rubí.


  

Documents relacionats amb la sol·licitud

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
1