Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts a la pràctica esportiva Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts a la pràctica esportiva

Convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la pràctica esportiva de caràcter federat, les activitats esportives d'inclusió i la pràctica esportiva extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars.

Aquests ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de famílies d'alumnes (AFA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

Els diferents conceptes subvencionables són: les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva.

 

Temporada 2022-2023


Ajuts a la pràctica esportiva

El termini de presentació de les sol·licituds és del 8 al 28 de març.

Les sol·licituds s'han de presentar preferentment de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica o, excepcionalment de forma presencial, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Rubí.

 Accedeix al tràmit 

 Descarrega't el fulletó informatiu

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
6