Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursa de la Dona La Cursa de la Dona és una activitat oberta a tothom on poden participar persones de qualsevol gènere sempre i quan compleixin l'edat mínima (nascuts/des com a molt tard el 2016). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cursa de la Dona

La Cursa de la Dona és una activitat oberta a tothom on poden participar persones de qualsevol gènere sempre i quan compleixin l'edat mínima (nascuts/des com a molt tard el 2016).

El proper diumenge 7 de maig volem viure una activitat esportiva però també festiva. Volem celebrar l’esport femení! Per això no serà una cursa competitiva: no hi haurà classificació ni premis per als millors, però tothom rebrà una samarreta amb el lema Campiones.

La Cursa de la Dona està organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de la Unió Atlètica Rubí (UAR), el Club Natació Rubí (CNR), Duet Rubí i Oncolliga, i el suport d'Integral del Ascensor.

En aquesta nova edició, la cursa es trasllada als carrers del centre de la ciutat i consistirà en un circuit de 3.600 m amb sortida i arribada a la rambla del Ferrocarril. Aquest serà el recorregut: rbla. Ferrocarril, c. Cal Príncep, c. Cervantes, av. Barcelona, pg. Francesc Macià, c. Rafael Casanovas, c. Prat de la Riba, ctra. Sabadell, c. Bruc, ctra. Terrassa, pg. Pau Claris, c. Doctor Robert, c. Maximí Fornés, c. Pere Esmendia, c. Doctor Turró, pl. Clavé, c. Colom, c. Prim, c. Cal Príncep i rbla. Ferrocarril. El recorregut s'haurà de completar en un temps màxim de 90 minuts, hauran després dels quals es donarà la cursa per finalitzada.

L’activitat disposarà de servei sanitari per a l’atenció d’imprevistos i, a l’arribada, es facilitarà la recuperació de les persones participants amb aigua i begudes isotòniques.

       

Inscripcions


Les inscripcions es poden fer en línia fins al 4 de maig i també de manera presencial, del 27 d'abril al 4 de maig, al Punt d'Informació de la plaça de Pearson, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h (diumenge restarà tancat).

En el procés d’inscripció, les persones participants tindran l’opció de fer un donatiu d’entre 2 i 25 € (el formulari inclourà també la possibilitat de seleccionar 0 € per a qui no vulgui col·laborar-hi) a l’entitat Oncolliga, que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i les seves famílies, i que també fa activitats de sensibilització, divulgació i prevenció al voltant d’aquesta malaltia.

   

 Descarrega't el díptic de la Cursa de la Dona 

 Consulta les afectacions en el transport urbà amb motiu de la cursa 

     

Cursa de la Dona 2023

T'ha estat útil aquesta pàgina?

18
0