Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursa de la Dona La Cursa de la Dona és una activitat oberta a tothom on poden participar persones de qualsevol gènere sempre i quan compleixin l'edat mínima (nascuts/des fins al 2017). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cursa de la Dona

La Cursa de la Dona és una activitat oberta a tothom on poden participar persones de qualsevol gènere sempre i quan compleixin l'edat mínima (nascuts/des fins al 2017).

Cursa de la donaEl diumenge 5 de maig de 2024 volem viure una activitat esportiva però també festiva. Volem celebrar l’esport femení! Per això no serà una cursa competitiva: no hi haurà classificació ni premis per als millors, però tothom rebrà una samarreta amb el lema Campiones.

La Cursa de la Dona està organitzada per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de la Unió Atlètica Rubí (UAR), el Club Natació Rubí (CNR), Duin RubíOncolliga i Cowboys MC Rubí.

En aquesta nova edició, la cursa es trasllada als carrers del centre de la ciutat i consistirà en un circuit de 3.600 m amb sortida (10 h) i arribada a la rambla del Ferrocarril. Aquest serà el recorregut: rbla. Ferrocarril, c. Cal Príncep, c. Cervantes, av. Barcelona, pg. Francesc Macià, c. Rafael Casanovas, c. Prat de la Riba, ctra. Sabadell, c. Bruc, ctra. Terrassa, pg. Pau Claris, c. Doctor Robert, c. Maximí Fornés, c. Pere Esmendia, c. Doctor Turró, pl. Clavé, c. Colom, c. Prim, c. Cal Príncep i rbla. Ferrocarril. El recorregut s'haurà de completar en un temps màxim de 90 minuts, després dels quals es donarà la cursa per finalitzada.

L’activitat disposarà de servei sanitari per a l’atenció d’imprevistos i, a l’arribada, es facilitarà la recuperació de les persones participants amb aigua i hi haurà sessions d'activitat física dirigida des de l'escenari per a tothom.

 Díptic informatiu 

 

Inscripcions


Les inscripcions es poden fer en línia al següent enllaç fins al dia 1 de maig a les 12 de la nit i també de manera presencial, els dies 23, 24, 25, 26, 29 i 30 d'abril, al Punt d'Informació de la plaça de Pearson, en horari de 10 a 13 h.

En el procés d’inscripció es preguntarà quina talla de samarreta es vol reservar i es farà un donatiu mínim d’1 € a favor d’Oncolliga Rubí, a més de les següents opcions extres de donatius: 0€ - 2€ - 4€ - 6€ - 8€ - 10€ - 12€ - 15€ - 20€ o 25 € (se n’haurà d’escollir obligatòriament una).

Oncolliga ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i les seves famílies, i  també fa activitats de sensibilització, divulgació i prevenció al voltant d’aquesta malaltia.

Recollida de pitrall i samarreta

El pitrall i la samarreta de regal s’hauran de recollir el dissabte 4 de maig a la sala annexa del Celler Cooperatiu de 9.30 a 14 h.

   

T'ha estat útil aquesta pàgina?

32
3