Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursa de muntanya La Cursa de Muntanya de Rubí és una cursa popular que recorre 11 quilòmetres d’espais naturals de Rubí per camins de muntanya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cursa de muntanya

La Cursa de Muntanya de Rubí és una cursa popular que recorre 11 quilòmetres d’espais naturals de Rubí per camins de muntanya.

La data de realització és entre finals d’abril i primers de maig, depenent de l’any. Arribats a la meta, tots els esportistes reben un refresc i un entrepà de botifarra. Els més petits també poden gaudir de l’esdeveniment, ja que poden córrer una cursa d’1 quilòmetre.

La primera edició es va celebrar l’any 2000 i les onze primeres es van realitzar pels voltants de Ca n’Oriol, amb sortida i arribada a l’era de la mateixa masia. La pròxima edició, que serà la vintena, tindrà lloc el diumenge 10 de maig a les 9.30 hores al Pavelló de La Llana de Rubí. El diumenge abans de la cursa, els participants podran gaudir d’un entrenament dirigit per atletes d’alt nivell. En les passades edicions s’ha comptat amb atletes destacats, com Pau Capell o Ragna Debats.

Més informació.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1