Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Travessa Rubí-Montserrat El Centre Excursionista de Rubí (CER), amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEC), organitza la Travessa Rubí-Montserrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Travessa Rubí-Montserrat

El Centre Excursionista de Rubí (CER), amb la col·laboració de l’Ajuntament i de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEC), organitza la Travessa Rubí-Montserrat.

Es tracta d’una activitat no competitiva, que se celebra a principis de març, que enllaça Rubí amb Montserrat. La cursa es pot efectuar de dues maneres: caminant o corrent. L’arribada pot ser al Monestir de Montserrat o al cim de Sant Jeroni per als més atrevits.

Les persones que realitzen la travessa caminant surten a les 6 h des de la plaça del Doctor Guardiet. En canvi, les que la fan corrents ho fan a les 8 h. El recorregut, de 41 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell acumulat positiu, passa per camins i corriols de muntanya, evitant al màxim els trams asfaltats. L’itinerari està senyalitzat aprofitant diferents marques d’altres marxes, tot i que durant el recorregut hi ha senyals específics de la Travessa RM. És recomanable que els i les participants duguin el llibre de ruta i/o el track GPS (wikiloc) amb l’objectiu de seguir correctament el camí establert. L’edat mínima per participar-hi és de 14 anys.

Per a més informació, podeu consultar el web del Centre Excursionista de Rubí.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1