Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Duatló El 2013 va néixer el Duatló de Rubí, una prova que cada cop pren més protagonisme dins dels esdeveniments esportius de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Duatló

El 2013 va néixer el Duatló de Rubí, una prova que cada cop pren més protagonisme dins dels esdeveniments esportius de la ciutat.

Organitzat pel Club Natació Rubí amb el suport de l’Ajuntament, és una de les tres úniques proves amb distància olímpica a Catalunya. Concretament, el 2014, va ser considerat com el segon millor duatló de l’Estat espanyol. A partir del 2019, el Duatló passa a dir-se BFAST Duatló de Rubí, degut al suport de la marca de roba esportiva BFAST, que es converteix en el principal patrocinador.

 La pròxima edició, que tindrà lloc el 22 de març de 2020, serà la seu del Campionat de Catalunya Absolut de Duatló i prova de la Lliga Catalana de Clubs. La fita esportiva, en la qual hi poden participar fins a 400 atletes, consta de tres proves: cursa a peu, cursa en bicicleta i cursa a peu. Amb una distància a recórrer de 27,5 km, comença i acaba a la Rambla del Ferrocarril. Concretament, la prova comença amb una cursa a peu de 5 km, continua amb una carrera en bicicleta de 20 km i finalitza amb una cursa a peu de 2,5 km. Com a novetat per a la pròxima edició, l’esdeveniment compta amb una nova prova infantil no competitiva, el Duatló Intantil de Rubí. Per a més informació podeu consultar el web: https://www.duatlorubi.com/.

El Duatló compta amb el suport de la Federació Catalana de Triatló, dels Ajuntaments de Rubí i de Sant Cugat del Vallès, de la Policia Local de Rubí i de la de Sant Cugat del Vallès, del Servei Català de Trànsit i de diverses entitats rubinenques, així com de més de 150 voluntàries i voluntaris.

 

Duatló Rubí (edició 2016)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0