Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fira del Joc i de l’Esport al carrer Des de fa 21 edicions, l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració d’associacions i entitats locals, organitza la Fira del Joc i l’Esport al carrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Fira del Joc i de l’Esport al carrer

Des de fa 21 edicions, l’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració d’associacions i entitats locals, organitza la Fira del Joc i l’Esport al carrer.

La proposta, que té lloc a la Rambla del Ferrocarril durant el mes de setembre, està adreçada a la infància i l’adolescència, així com a les seves famílies. Es tracta d’una jornada lúdica i esportiva que promou l’activitat del joc i el valor de la convivència al carrer i que recupera la tradició del lleure i l’intercanvi lúdic a l’espai públic entre persones de diferents edats, cultures i capacitats.

La fira també fomenta l’activitat física saludable mitjançant l'exposició de diverses pràctiques esportives, que van des del futbol i el bàsquet fins a l’atletisme, gràcies a la col·laboració de més d'una vintena d'entitats de la ciutat, entre col·lectius solidaris, entitats d'educació en el lleure i clubs esportius.

 

Fira del Joc i de l'Esport al Carrer (edició 2016)

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0